top of page

Kwalitatief advies

en persoonlijke aanpak

Kom langs voor een kennismakingsgesprek. Ik maak tijd voor u en luister naar uw vragen. Ik licht toe op welke manier de samenwerking kan verlopen.

Vervolgens stel ik een ereloonvoorstel op. Het ereloonvoorstel bevat duidelijke afspraken over welke taken als architect  uitgevoerd moeten worden en tegen welke vergoeding.

Goede afspraken hierover  zorgen voor een goede samenwerking.

Uw rechterhand

voor elke vergunningsaanvraag.

De belangrijkste taak van de architect is de opmaak van de bouwplannen. Naast het ontwerp betekent dit ook de opmaak van het dossier voor de stedenbouwkundige aanvraag.  

 

Op de dienst Omgeving van de betreffende stad of gemeente vragen we de stedenbouwkundige bouwvoorschriften op. We bespreken met de omgevingsambtenaar of het project vergunbaar is vanuit de op het perceel geldende voorschriften. Als het project ook in overeenstemming is met de goede ruimtelijke ordening in de omgeving mogen we een vergunning voor deze aanvraag verwachten.

 

Ik help u graag verder met elk type vergunningsaanvraag.

IMG_E1836.JPG

Nieuwbouw

Modern of landelijk

naar uw smaak

conform de laatste 

energienormen.

ABTH4006.JPG

Verbouwing

 

Bestaand gebouw

nieuwe uitbreiding

totale renovatie

of functiewijziging.

3080_1DB1C3F9-1321-B1DA-6012AE533BB4072A

Regularisatie

Bestaand gebouw

administratief

en juridisch

in regel brengen

IMG_3115.JPG

Andere

Paardenstal

Industriebouw

Landbouw- en tuinbouwloods

Diensten

Welke bouwstijl kies jij?

Bouwen is kiezen.

Draagt en strakke moderne stijl je voorkeur

of ben je eerder het klassieke type?

 

Ieder bouwstijl is een uitdaging.

Een woning is een reflectie van de bewoners, hun persoonlijke smaak en leefgewoontes. We denken samen na over de verschillende functies en ruimtes en hun relaties onderling. We houden een realistische kijk op bouwbudget, timing en planning.

Elke ontwerp is anders en op maat van de bouwheer. 

Advies nodig  bij de aankoop?

Ik help je verder op weg

Het is nooit te vroeg om een architect in te schakelen. Ben je van plan een bouwgrond of een woning te kopen maar ben je onzeker over de mogelijkheden?

 

Vermijd onverwachte situaties en vraag raad. 

 

Bij aankoop van een bouwgrond interpreteer ik de verkavelingsvoorschriften en kijk na of er nog andere stedenbouwkundige verordeningen gelden voor het perceel.

 

Bij aankoop van een woning kijken we na of de huidige toestand overeen komt met de laatst vergunde toestand. Indien dit niet het geval is moet men eerst de onvergunde toestand regulariseren. Soms kan dit gelijktijdig met de aanvraag tot verbouwen of uitbreiden. 

bottom of page